Östersunds FK i Svenska cupen

Publicerad 2016-07-14 11:41
Kp17isrk
Sollentuna FK:s herrlag i division 2 har lottats mot Allsvenska nykomlingarna Östersunds FK i Svenska cupens andra omgång. Matchen kommer spelas den 6:e september på Sollentunavallen, vi återkommer med matchtid.

För andra året i rad har Sollentuna FK, genom att vinna mot division 1-laget Vasalund, lyckats kvalificera sig till Svenska cupens andra omgång. I den andra omgången lottas vinnande lagen från omgång 1 mot lagen från Allsvenskan och Superettan. I år blir det Östersunds FK som Sollentuna får möta. Östersunds FK, vars framgångar i Superettan förra året knappast gått obemärkt förbi, är nykomlingar i Allsvenskan i år och ligger för närvarande på nionde plats.

En väldigt spännande uppgift för Sollentuna FK, för första gången i tävlingssammanhang tar sig klubben an ett allsvenskt motstånd på seniornivå. Matchen kommer spelas på Sollentunavallen tisdag den 6:e september. Matchtid kommer senare. Omgång 2 spelas i sin helhet den 24-25 augusti men Sollentuna FK har fått dispens att spela utanför dessa datum då Sollentunavallen är upptagen av friidrotts-SM dessa dagar.

Vi hälsar Östersunds FK varmt välkomna till Sollentuna, biljettinformation kommer senare.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub