Sollentuna 5:an information

Publicerad 2020-04-24 13:26
Img 0001
​Med anledning av informationen kring Sanktan tidigare idag kommer här information om Sollentuna 5:an. I sitt nuvarande format är Sollentuna 5:an inte möjlig att genomföra utifrån gällande lagar och riktlinjer från myndigheter och förbund. Därför ställde vi in det första tillfället och har sedan dess arbetat med planering inför maj och juni.

Med anledning av informationen kring Sanktan tidigare idag kommer här information om Sollentuna 5:an. I sitt nuvarande format är Sollentuna 5:an inte möjlig att genomföra utifrån gällande lagar och riktlinjer från myndigheter och förbund. Därför ställde vi in det första tillfället och har sedan dess arbetat med planering inför maj och juni.

Vi återkommer i mitten av nästa vecka med mer detaljer till våra ledare men vår ambition är att från och med 9:e maj kunna erbjuda matcher för våra 7-9 åringar, dock i ett annat format än Sollentuna 5:an normalt spelas i. Det kommer med stor sannolikhet innebära matcher på fler idrottsplatser, mer utspritt och givetvis med samma restriktioner kring publik som i Sanktan.

Följande delar kan ni redan nu planera utifrån:

  • Cafeteria/grill/parkerings bemanning helgerna den 9-10:e och 16-17:e maj kommer inte behövas. Vi ser ingen möjlighet att öppna våra cafeterior till dess och vill inte riskera smittspridning via dessa.
  • Träningsmatcher mellan Sollentuna FK lag eller med andra föreningar inom Stockholms distriktet är tillåtna. Spelar ni sådana matcher på era träningstider eller ev. extratider ni bokat själv, kom ihåg att uppmana alla föräldrar att dessa ska spelas utan publik. Domare till träningsmatcher uppmanar vi er att lösa själva, det går alldeles utmärkt att ledare dömer matcherna och detta kan bli aktuellt även framöver om vi ordnar matcher.

Har ni frågor eller inspel kring planeringen är ni välkomna att maila crippe@sollentunafk.se. Frågor gällande hantering av vår verksamhet kopplat till Covid-19 ställer ni till undertecknad.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub