Huvudpartners 2021

Sollentuna FK byter sportplattform

Publicerad 2021-11-22 08:00
Sk rmavbild 2021 11 20 kl. 08.40.01
Vi vill med glädje berätta att Sollentuna FK har ingått ett långsiktigt samarbete med den digitala sportplattformen 360Player. Uppstart kommer att ske löpande med målet att alla ledare, spelare och föräldrar i klubben är ombord till 1:a januari 2022.

Det finns många fördelar med att använda 360Player både för Sollentuna FK som klubb och för dig som tränare, spelare eller vårdnadshavare. Nedan beskrivs några av fördelarna vi ser med plattformen.

Snabb och modern kommunikation

All kommunikation mellan personal, tränare, spelare och föräldrar kommer framöver att ske i plattformen. Allt är modernt och ni kommer att kunna chatta, enskilt eller i grupp, och skicka meddelanden till kollegor, spelare och föräldrar med pushnotiser i mobilappen.

Träningsplanering och övningsbibliotek

Träningsplanering är en egen modul i plattformen. Här får ni tillgång till allt träningsinnehåll i klubben som nu struktureras för våra olika åldersgrupper. Ni kommer också att kunna hitta inspiration från hundratals övningar som redan finns på 360Player. Det fina är att vi också kommer att kunna dela inspiration mellan våra lag och alla tränare – det bådar gott för att alltid hålla hög kvalitet och minska planeringstiden för var och en av er.

Spelarutveckling

Det viktigaste för oss som klubb är såklart att alla spelare har roligt och utvecklas. I 360Player får spelarna sin profil med allt innehåll samlat på ett ställa. Här kan ni arbeta med utvecklingssamtal och individuella mål samtidigt som det finns en bra sammanställning över träningar och matcher.

Video

Ni kommer alla att få tillgång till samtliga moduler och funktioner i plattformen inklusive videoanalysverktyget. Beroende av ålder och nivå på lagen kommer ni att använda detta lite olika. Ni kan enkelt skapa klipp och spellistor från videor som ni delar med hela laget eller bara med enskilda spelare/användare. Vi kommer att anordna webb-seminarier vid några tillfällen för er som vill lära er mer. Att som spelare se sig själv och sitt lag agera, med input från er ledare, är ett mycket bra sätt att stimulera utveckling.

Verktyg för klubben

Med 360Player förenklar vi administrationen i klubben med t.ex. moderna betalningslösningar för våra avgifter. Vi kommer även att lansera en ny hemsida för klubben och alla lag framöver.

Steg 1

Steg 1 är ett mail som skickas ut måndag 22/11 till alla våra ledare och tränare där vi bifogar en pdf som beskriver steg 1 av vår onboarding för Sollentuna FK.

Steg 2 är en webbutbildning för alla tränare och ledare som genomförs 30/11, information om den finns i ovan nämnda utskick.

Steg 3 är att få med spelare och föräldrar i plattformen, detta steg inleds den 1/12 och alla medlemmar kommer få information via mail.

Om 360Player

360Player är ett innovativt företag inom sportstech med huvudkontor i Stockholm och med verksamhet i 15 länder. Namnet kommer från grundvärderingen att ha ett helhetsperspektiv på den enskilde spelaren. Plattformen stödjer alla delar av det sportsliga såväl som det administrativa arbetet i klubben. 360Player arbetar för att utveckla sportorganisationer och den enskilda idrottaren på en global marknad. Läs mer om 360Player på: www.360player.com.

Lena Whitman
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub