Sollentuna FK har sorg

Publicerad 2018-03-30 18:17
Sk rmavbild 2018 03 30 kl. 18.18.20
Det är med stor sorg Sollentuna FK idag nåtts av beskedet att Per Wiklundh har lämnat oss. Pelle har arbetat för Edsbergs IF, Sollentuna United och Sollentuna FK sedan sent 80-tal och varit en fundamental del av fotbollen i Sollentuna i över 30 år.

Solllentuna FK har sorg.

Det är med stor sorg Sollentuna FK idag nåtts av beskedet att Per Wiklundh har lämnat oss. Pelle har arbetat för Edsbergs IF, Sollentuna United och Sollentuna FK sedan sent 80-tal och varit en fundamental del av fotbollen i Sollentuna i över 30 år. Pelle har de senaste åren varit chefstänare för vår knatte- och 5-mannaverksamhet samt varit drivande bakom våra cuper och Sollentuna 5:an.

Våra tankar går till Pelles familj och närmast anhöriga. Minnet av Pelle och hans enorma kärlek till fotbollen i Sollentuna kommer för evigt leva kvar på våra fotbollsplaner och i synnerhet på Edsbergs sportfält.

Morgondagens herrlagsmatch i Sollentuna fotbollshall kommer inledas med en tyst minut och på kansliet på Edsbergs sportfält kommer en kondoleansbok att finnas från och med tisdag.

Flaggan vajar på halv stång på Sportfältet just nu, vi saknar dig Pelle och kansliet kommer vara tomt utan dig.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub