Sollentuna FK skriver avtal med Galltvål

Publicerad 2021-06-09 11:44
Galltval jpg
Galltvål skriver avtal med Sollentuna FK
Galltvål träder in som ny samarbetspartner åt Sollentuna FK. Samarbetsavtalet ger goda möjligheter för varje enskilt lag att tjäna extra pengar till sin lagkassa.

Vi är oerhört stolta över att få presentera vår nya samarbetspartner Galltvål. Förutom att avtalet innebär direkta intäkter till klubben som kan nyttjas till att utveckla föreningsverksamheten så skapar detta även potentiella inkomster till respektive lagkassa genom deras lukrativa erbjudande. Ta del av hur ditt lag kan utöka er lagkassa med hjälp av tvålförsäljning i bifogat dokument.

Galltvål är en produkt som alla behöver hemma och dessutom är certifierat av Bra Miljöval.

"Samarbetet med Galltvål känns fantastiskt kul. Dels för att det ger våra lag bra möjligheter att tjäna pengar till lagkassan genom att sälja en bra produkt och dels för att vi som förening kan ta hand om våra matchställ på ett hållbart sätt vilket rimmar väl med den varumärkesresa vi som klubb har påbörjat."

Lena, Klubbchef Sollentuna FK


Galltvål är stolta över kommande samarbete:

"Vi är oerhört glada att inleda ett samarbete med Sollentuna FK, vi båda brinner för hållbarhet och att ge unga människor en bättre och friskare framtid. Efter ett tufft år ser vi nu fram emot att hjälpa alla lag i Sollentuna att ge sig ut och spela cuper, anordna träningsläger och skapa nya roliga minnen tillsammans."

Erik Nilsson, Galltvål Sverige ABStort tack till Galltvål för att ni är med och utvecklar Sollentuna FK!

Freddy Karlsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub