Svenska cupen utan publik

Publicerad 2020-11-16 11:06
Cup pokal
Matchen i Svenska cupens omgång 2 mot svenska mästarna Djurgårdens IF kommer spelas som planerat den 19:e november kl. 18.30 på Sollentunavallen. Matchen är undantagen de skärpta råden från SvFF som kommunicerades tidigare under dagen. Matchen kommer dock spelas helt utan publik.

Sollentuna FK:s herrlag har tagit sig vidare till Svenska cupens omgång 2 och ställs där mot svenska mästarna Djurgårdens IF. Vinnaren i matchen avancerar till gruppspelet som spelas i februari/mars.

Matchen kommer att spelas helt utan publik. Detta är ett beslut vi tagit baserat på de skärpta råden, där 50 personer på läktaren är maxantal framöver i Region Stockholm. Vi varken vill eller har möjligheten att administrera biljetter till 50 utvalda utan kommer istället spela helt utan publik och hänvisar till TV-sändningen av matchen.

Sollentunavallen kommer inför cupmatchen att spärras av med staket på ett sätt som gör att arenan stängs helt och hållet, till skillnad från hur den ser ut under en normal seriematch för herrlaget. Vi kommer även ha säkerhetsvakter samt polis på plats för att garantera att matchen enbart spelas inför de alltid lika glada måsarna som svävar över Edsviken.

Frågor om matchen hänvisas till klubbchef Mikael Thorstensson, micke@sollentunafk.se.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub