Toppmatch på Norrviken

Publicerad 2018-08-12 15:56
180610 sfk viarsollentuna 2018 34
Mittbacken Matilda Dahlgren mot Gideonsberg i vårens möte på Vallen.
Efter elva spelade omgångar i division 2 leder Sollentuna FK serien och har siktet inställt på serieseger och avancemang till division 1. På lördag den 18/8 kommer serietrean IFK Västerås på besök, kom till Norrviken och heja fram damlaget.

Efter elva spelade omgångar i division 2 mellersta Svealand toppar Sollentuna FK tabellen på 30 poäng. Laget är obesegrat sedan slutet på maj då årets enda förlust inkasserades mot FC Djursholm. Imponerande 36 gjorda mål har det blivit samt bara nio insläppta.

På lördag den 18/8 väntar en rejäl utmaning i en match som också kan innebära ett stort steg mot division 1-avancemang om Sollentuna vinner. Serietrean IFK Västerås FK kommer på besök till Norrvikens IP. Eftersom både ettan och tvåan i serien går upp är det jagande IFK Västerås som Sollentuna först och främst vill hålla bakom sig. Gästerna från Västerås är i nuläget åtta poäng efter Sollentuna och fem efter tvåan FC Djursholm. En seger är alltså nödvändig för gästerna för att avståndet inte ska bli för stort uppåt medan Sollentuna kan se fram emot att utöka avståndet om laget lyckats vinna.

Det är fri entré på Norrvikens IP, bjud gärna in alla du känner och dela evenemanget på Facebook. Var med och heja fram damlaget till ännu en seger och jakten på division 1!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub