Uppstart spelare födda 2012

Publicerad 2019-02-21 08:37
P4231720
Nu bjuder vi in alla föräldrar till spelare födda 2012 till uppstartsmöten för att bilda nya trupper till säsongen 2019. Här kan ni läsa om datum för dessa möten samt anmäla er. Information finns även i menyn "7 år" högst upp på hemsidan.

Förra året deltog spelare födda 2012 i vår Knattefotbollsskola och i år är det dags att organisera spelare födda 2012 i egna trupper. Detta arbete har vi tidigare år gjort under sommaren och inför hösten men vi kommer i år påbörja det redan nu för att ge bättre möjligheter att skapa starka organisationer kring trupperna och möjlighet att träna fler gånger under året. Vissa har redan smygstartat men nu är det dags för de första informationsträffarna för alla föräldrar som är intresserade av att ta en ledarroll i våra nya trupper.

Vi har bokat in tre datum i mitten av mars där vi delat upp datumen efter vilka idrottsplatser ni spelade på förra året, så att ni redan under kvällen träffar andra intresserade föräldrar från samma område som ni. Under denna information kommer ni träffa kanslichef Christian Greus som är huvudansvarig för denna uppstart av trupper samt klubbchef Mikael Thorstensson.

Alla möten äger rum på Edsbergs Sportfält i klubbrummet som ligger i huset bredvid kansliet. Start kl. 18.30-19.30 med tid efteråt för er föräldrar/ledare att sitta kvar och prata om er trupp om så önskas. Om ni inte kan delta på "rätt" dag är det ok att vara med på en annan dag istället.

  • Måndag 11/3 – Trupper från Kärrdal, Sportfältet, Vaxmora och Sollentunavallen (inkl. Sofielund/Skälby).
  • Tisdag 12/3 – Trupper från Viby, Norrviken och Töjnan
  • Onsdag 13/3 – Trupper från Silverdal och Helenelund (inkl. Tegelhagen/Rådan/Silverbäcken)

Anmäl er gärna här https://member.myclub.se/pub/forms/5423/1XUFVCxIsU...så vi kan planera för rätt antal.

I ett senare skede kommer ni även träffa vår utvecklingschef Mike Lindström för att få en grundläggande tränarutbildning. Kom ihåg att vi vill att så många föräldrar som möjligt engagerar sig från början. Rollerna kring laget är inte enbart tränare utan vi behöver lagledare, gärna fler. Tveka därför inte att komma på dessa informationskvällar. Ni kan läsa mer om ledarrollerna här, https://sollentunafk.myclub.se/menu/pages/20619 och på hemsidan hittar ni all information om klubbens verksamhet.

Mikael Thorstensson, klubbchef
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub