Akademi F04

Mycket lyckad egen cup

Publicerad 2018-01-11 22:32
Vår egen Swerock Väncup blev en härlig helg med massor av glada fotbollstjejer och fina och spännande matcher. Tack alla föräldrar som bidrog och alla lag som kom på besök.

Helgen den 6-7 januari ställde Sollentuna F04 till med Swerock cup i två nivåer inne i nya fina fotbollshallen på Norrvikens IP. Alla föräldrar i Sollentuna F04 ställde upp mangrant och såg till att lagen togs emot, att det fanns mat, dryck och kaffe och lotterier. Allt fungerade galant och de tillresta lagen med totalt omkring 180 duktiga fotbollstjejer såg ut att trivas och uppskatta servicen runt turneringen. Turneringsgeneralen Tomas Stjernholm hade gjort ett utomordentligt grundarbete som fick allt att funka, och många föräldrar gjorde storartade insatser, stort tack till er.

Sportsligt var turneringen uppdelad i två nivåer. På lördagen var förutom Sollentuna FC Djursholm, BP Akademi, Täby FK, Västerås SK och Örebrolaget Adolfsberg inbjudna och uppdelade i två grupper. Det blev tuffa men trevliga och välspelade matcher och slutade med att BP och Adolfsberg gick till final. BP vann till slut finalen med 3-1 och tog hem den stora pokalen, stort grattis.

På söndagen stod ett nytt Sollentunalag på banan tillsammans med Enebyberg, Rotebro, Bollstanäs, Frej och Åkersberga. Många härliga prestationer senare stod Sollentuna och Frej i final, en final som skulle bli riktigt spännande. 0-0 stod sig en bra bit in i andra halvlek innan Sollentuna kunde sätta det avgörande målet och vinna sin egen pokal. Tyvärr råkade en av Frejs duktiga tjejer oturligt ut för ett nyckelbensbrott efter en fällning, vi beklagar och hoppas att du frisknar till snabbt.

Totalt sett blev det en mycket lyckad turnering med massor av fina insatser och spännande matcher med bra stämning mellan ledare och spelare, och ett härligt minglande mellan matcherna. Vi tackar alla deltagande lag och hoppas att ni hade det riktigt kul. Har vi möjlighet kör vi gärna nästa år igen. Under tiden önskar vi er en riktigt bra fotbollssäsong, några av er träffar vi säkert på här och där på olika fotbollsplaner.

Jonas Riedel
Md swerock pokaler
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub