Akademi P04

Lyckad avslutning med priser till flera

Publicerad 2018-11-21 14:24
Vi rundade av helgens bortamatch mot Sirius med avslutning på hemmaplan

Vi åkte i lördags till Uppsala för ett efterlängtat bortamöte med duktiga IK Sirius. Vi ville prova det nya spelsystemet på allvar mot ett duktigt och spelande lag som vi vet att Sirius är. Matchen slutade 2-2 efter att vi lite turligt kunde peta in ett mål med "guds hand" i minut 89. Spelet då? Jo i första halvlek var det full kontroll och ett väldigt bra SFK spel. I andra klev Sirius upp i nivå eller vi ner, för då blev det lite mer Hawaiifotboll.

Direkt efter matchen åkte vi till vår efterlängtade avslutning på Olearys Sollentuna. Vi summerade säsongen med att berätta att vi spelat 68 matcher, vunnit 29, kryssat 11 och förlorat 28. Vi slutade 6:a i Div 1A vilket får anses som ett bra resultat av ett nykomponerat lag.

Vi började med att tacka alla som engagerar sig runt laget, både tränare och föräldrar. Det är vi alla tillsammans som ger spelarna den förutsättning de har att spela fotboll på högsta nivån.

Efter det tog tränarteamet över och delade ut följande prestigefyllda priser. Vi avrundade med att avslöja höstens stora överraskning...läs mer längst ner.

Årets spelare: Hugo Roman


Årets mål: Kaspian Thomsson


Årets kämpe: Bill Dohren


Årets målskytt: Edwin Totipanah


Årets Assistkung: Hugo Roman

Årets räddning: Isak Höök

Årets ryggrad: Hampus Norrbom

Årets personliga utveckling: Lukas Kenne


Årets Utveckling fys: Edwin Totipanah

Årets starka män: Axel Malm Nilsson och Ture Kandell

Träningsresa utomlands 2019

Efter att alla priserna var utdelade passade vi på att avslöja att vi under försäsongen 2019 kommer åka utomlands för 1 veckas träningsläger. Allt är inte 100% klart med det lutar åt Cypern eller Turkiet ihop med Sollentunas A-lag på både herr- och damsidan. Preliminära datum är 17-24/3. Killarna blev helt paffa och kunde knappt tro att det var sant!

Nicholas Roman
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub