Akademi P05

En härlig helg!

Publicerad 2019-04-29 11:47
Lördag hade vi Spring För Livet. Härlig folkfest med en massa grymma löpare. Även ett bra tillskott till lagkassan och barncancerfonden. På söndag hade vi seriematch, borta mot Essinge!

Det kändes att det var laddade killar som kom till samling i Söndags. Både ny arena och lag för undertecknad. Kul!

Vi visste inte massor om Essinge mer än att de haft en riktigt bra säsong 2018 samt spelat mot lag som Hammarby P05:A, Sirius A med flera under försäsongen, och stått sig riktigt bra. Vi var laddade för en riktig holmgång.

Vi startar i ett högt tempo, tar tag i matchen direkt. Härligt att se bolltempot och hur de, äntligen, trycker till i passningarna.

Vi är aggressiva i vår press och återerövrande och ger inte våra motståndare mycket tid att förvalta boll. Riktigt kul att se, träning ger resultat!

Vi kontrollerar matchen ordentligt första 2 perioder och har 5-1 till vår fördel en bit in i sista period. Sedan börjar vi slappna av, ta slut på bränsle? Visst, lördagens Spring För Livet kan säkert vara en bidragande faktor men tror lite mer på att "vi" kände att det var klart. Stor eloge till Essinge som tar sig in i matchen även fast de fått jaga boll väldigt mycket de 2 första perioderna. De får in några mål och får vittring medans vi inte riktigt lyckas komma tbx och etablera vårt spel. Vi håller undan och vinner matchen men endast med udda målet!

Vi tar med oss 2 RIKTIGA bra perioder där väldigt många delar stämmer. Då är vi riktigt starka. Tar självklart också med oss sista perioden. Det är viktiga läropengar, aldrig slappna av. Det kan gå fort i sport:)

Tackar Essinge för en trevlig match och önskar dem lycka till framåt!

Essinge - SFK P05:A 4-5

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub