Akademi P05

Full fart framåt!

Publicerad 2019-05-08 11:10
Helgen som var spelade vi två st seriematcher. Hemma mot Nacka FC samt borta mot Edessa Syrianska. Igår kväll hade vi en träningsmatch (11-manna) mot IFK Stocksund.

Det är bra fart just nu och matcher avlöper varandra parallellt med träningar. Härligt!

Helgen som var hade vi två stycken seriematcher. Vi spelar, som sagt, P14 1A och P14 1B.

På lördagen tog vi emot Nacka FC. Vi spelade i vår grymma hall och fick se en välspelad match. Vi startar lite trögt i första period men spelar upp oss och får in 3 mål innan Nacka hinner reducera med 1. Det blir även slutresultatet och vi går vinnande ur den bataljen.

SFK P05:A - Nacka FC: 3-1

På Söndagen bär det av mot Järfällavallen och en ny bekantskap, Edessa Syrianska.

Vi visste att de hade haft en ganska tuff start i serien men på denna nivå gäller det att alltid kliva in med 100% fokus och inte underskatta något motstånd. Tyvärr är nivåskillnaden lite för stor i denna match och vi kan styra och ställa precis som vi vill.

En massa mål produceras innan slutsignal.

Vi vinner även denna match med, lite osannolika, 19-3

Edessa Syrianska - SFK P05:A: 3-19

I går kväll hade vi en träningsmatch, 11-manna. Förutom seriesystemet som spelas i 9-manna spelform så har vi två stycken bra cuper att se fram emot. Sverigecupen och Bp vintercup. Båda dessa cuper spelas i 11-mannaspelform och därför kommer vi försöka underhålla även denna spelform lite. I går stod IFK Stocksund för motståndet.

Vi spelade 2X35 minuter och i första halvlek så får vi inte alls till spelet. Känns lite rörigt och ovant. Samtidigt jobbar Stocksund riktigt bra och pressar högt. De har lite mer Power är känslan samt riktigt vassa omställningar som vi inte riktigt är med på. Det blir dock många målchanser åt båda håll där Stocksund sätter sina och vi missar våra. Det gör att de har 0-3 i halvlek. Vi kliver in som ett nytt lag i andra halvlek och etablerar ett spel. Vi har dock svårt att förvalta våra målchanser och även fast vi, sakta men säkert, tar över spelet mer i andra så är det Stocksund som återigen är mer effektiva och får in 2 mål till. Sedan, genom ett snyggt solomål av Edvin lyckas vi spräcka nollan. Sedan trycker vi på ORDENTLIGT och för matchen sista 15-20 minuterna och får in ett mål till. Uppförsbacken är dock lite för brant samt att Stocksund jobbar kollektivt väldigt bra så inga fler mål. Vi får ta med oss 2-2 i andra halvlek och ett bättre spel. Mycket handlade om inställningen och att alla "tar jobbet"

Nu laddar vi för veckans sista träning imorgon och sedan två stycken nya seriematcher i helgen

SFK P05:A - IFK Stocksund 2-5

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub