Akademi P05

Kliver in i en intensiv matchperiod!

Publicerad 2019-05-28 11:55
4 veckor kvar till sommarledigheten. Intensiva veckor med mycket matcher.

Seriespelet löper på och vi har ca 2 matcher per helg. Nu kliver vi in i en period där vi har 3 matcher per vecka. Kul, intensivt och utmanande.

Helgen som var mötte vi Boo FF P05:1 och IFK Österåker P05:1. Två matcher med ganska olika matchbilder. Vi får med oss full pott och 6 pinnar. Matchen mot Boo var en ganska lugn historia där vi hade mycket bollinnehav och Boo satsade på omställningar. Vi hade svårt i sista tredje delen men lyckades hänga in 5 mål tillslut. Vinst 5-3! På söndagen hade vi IFK Österåker på besök. Vi mötte dem under försäsongen och visste att det kommer bli ett helt annat matchtempo jämfört mot Boo matchen. De hade även en revansch att hämta mot oss:)

Vi får se en bra match med två lag som verkligen krigade hela vägen in i kaklet. Riktigt bra tempo i matchen. Det blir ganska böljande på den lilla ytan vi spelar på. Vi har ett större bollinnehav men Österåker hotar ordentligt med sina längre bollar in i mitten!

Vi lyckas även denna gång knipa 3 poäng. Vinst 3-2

I morgon bär det av mot Nytorps Mosse och kvällsmatch mot Skogås Trångsund. Det är en träningsmatch i 11-manna. Det märks att vi tappar lite i 11-manna spelet då vi nästan bara spelar 9-manna just nu. Så nu gäller det att ta tillvara på det större ytorna och få igång vårt fina passningsspel.

Forza P05:A


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub