P/F12 Töjnan

Välkomna till ny säsong!

Publicerad 2019-03-28 14:16
Ny säsong - träning tisdagar 16.30-17.45 (from 23/4) på Bagarbyvägens konstgräsplan. Laget drivs av föräldrar och alla som har möjlighet får gärna ställa upp när det funkar!

Nu drar den nya säsongen igång! Vi hade ett föräldramöte i veckan med god uppslutning där många föräldrar ville vara med och hjälpa laget och ungdomarna! Laget är helt föräldradrivet och stöttas av föreningen som står för material (bollar, västar, koner etc samt hjälp med träningstider osv).

Träning kommer vara en gång i veckan på Bagarbyvägens konstgräsplan (mellan Sollentuna International School och Tunnelparken), tisdagar kl 16.30-17.45. Första träning är 23/4, kallelse kommer. Vi kör vårsäsong fram till ungefär midsommar, sen drar vi igång igen efter sommar/semestrar.

Utrustning för träningarna är skor (gympaskor/fotbollsskor), tröja/shorts, vattenflaska.

Man får hemskt gärna hänga kvar på träningarna som förälder och stötta tränarna med det som behövs; knyta skor, hämta bollar, peppa, trösta och allt det där som är skönt när det är fler vuxna som kan hjälpa till med. Ni som känner att ni vill vara med och bidra som tränare eller lagledare, kontakta någon av de befintliga så drar vi med er i gänget!

Redan nu vet vi att det kommer vara två cup-tillfällen, ett på våren den 11 maj och ett på hösten. I övrigt är det bara träningarna som gäller i år.

Stadium på Sollentuna Centrum och i Barkarby säljer föreningsprylar för de som är intresserade.


Tränare: Anna Jensen, Jarno Nieminen, Jonas Aldenroth, Josefin Toompuu, Kenni Ramsell, Mikael Andersson, Therese Åkerfeldt

Lagledare/admin: Jonas Lincoln

Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Nu kör vi!

Jonas Lincoln
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub