P/F12 Tegelhagen

Knatte 5:an 11 maj

Publicerad 2019-04-23 11:03
Knatte 5:an är ett internt seriespel inom Sollentuna FK som hålls en gång på våren och en gång på hösten. Vårens datum är lördagen den 11 maj, ca kl. 13-16 på Edsbergs Sportfält.

Lördagen den 11 maj hålls vårens fotbollscup Knatte 5:an, ett internt seriespel inom Sollentuna FK för alla barn födda 2012, på Edsbergs Sportfält. Speltiden är ca kl.13-16.

Till denna cup kan vi anmäla 1 eller flera lag från vår trupp P/F12 Tegelhagen. Beroende på hur många barn i vår trupp som vill vara med så skapar vi tränare lagom antal lag från oss. Spelformen är 5-mannalag (det vill säga 1 målvakt och fyra utespelare, samt några avbytare) och matchtiden är 2x12 minuter.

Vi kommer inom kort att skicka en kallelse till denna aktivitet till alla barn i P/F12 Tegelhagen, där ni kan svara ja eller nej för om ert barn vill vara med på den här cupen. Därefter sätter vi tränare ihop antal lag med lagom många avbytare. Läs gärna mer om Knatte 5:an här på Sollentuna FK's hemsida: klicka på menyn "Arrangemang" ovan och välj "Knatte 5:an" i drop-down listan.

Välkommen att höra av er till någon av oss tränare i P/F12 Tegelhagen om ni har några frågor.Karin Zandrén
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub